Volkoren Boekweitpannenkoeken met banaan en chocoladeIngrediënten Fase 3

  1. 150 gram volkoren boekweítmeel
  2. 300 ml amandelmelk
  3. l ei
  4. kokosolie
  5. banaan (topping, hoeveelheid naar believen)
  6. 70% zwarte chocolade

Bereiding

Doe het boekweitmeel in een grote kom. Kluts het eitje eronder. Giet voorzichtig de melk erbij en kluts tot een glad beslag. Zet in de koelkast voor ongeveer een uurtje. Doe wat kokosolie in een pan en schep er wat beslag in. Draai voorzichtig om en bak de andere kant. Herhaal tot het beslag op is. Doe de banaan in stukjes en doe het tussen een pannenkoek. Smelt de chocolade en giet wat over de pannenkoek.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences