Courgette en artisjokharten (bijgerecht)Ingrediënten

  1. champignons
  2. 1 courgette
  3. artisjokharten
  4. tomaten
  5. pijnboompitten
  6. kerstomaten
  7. oregano
  8. peper en zout

Bereiding

Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.

Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om. Schep alle groenten door elkaar.

Eet smakelijk.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!