Gemarineerde groentenIngrediënten Fase 2

 1. Kleine courette
 2. Rode paprika
 3. Kleine aubergine
 4. Champignons
 5. Radijzen
 6. Kerstomaatjes

Voor de marinade:

 1. Bosje peterselie
 2. Bosje basilicum
 3. Bosje kervel
 4. Takken rozemarijn
 5. Olijfolie
 6. Zout
 7. Peper

Bereiding

Was alle groenten. Snij de courgette in rondjes van ongeveer l cm dik. Haal de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de aubergine in grote blokjes. Leg alle groenten in een grote schaal. Pluk de blaadjes van alle kruiden en hak ze grof. Men de olijfolie met de helft van de kruiden en bren op smaak met zout en peper. Men deze marinade door de groenten. Dek de schaal af met plasticfolie en laat 2 u marineren in de koelkast. Prik de groenten afwisselend op spiesjes en rooster ze op de barbecue tot de groenten aar zijn. Draai ze geregeld om. Werk de borden af met de rest van de verse kruiden.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!