Salade van gegrilde groenten met bulgur en feta



Ingrediënten

  1. zoete aardappel
  2. venkelknol
  3. 2 el honing
  4. 1 el olijfolie
  5. 100 gr Bio bulgur
  6. 1/2 el kerriepoeder
  7. 1/2 feta
  8. 4 el kikkererwten, gespoeld en uitgelekt
  9. Peterselie, fijn gehakt
  10. Een handje notenmengeling met gedroogd fruit
  11. Zout
  12. Peper
  13. tahin

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappel, snij hem in blokjes en Ie ze in een ovenschaal. Was de venkel, snij hem in reepjes en Ie ze in een tweede ovenschaal. Besprenkel de zoete aardappel en de venkel met telkens l el honing en l el olijfolie. Kruid met zout en peper en rooster 35 a 40 min in de oven. Men de tahin met het water en zet opzij. Kook de bulgur gaar in water en laat uitlekken. Meng l el olijfolie met het kerriepoeder en besprenkel hier de kikkererwten mee. Meng goed. Schep de bulgur in een kom, voeg de kikkererwten toe en schik er de gegrilde zoete aardappel en venkel op. Werk af met peterselie, een beetje gedroogd fruit, de feta en de dressing.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!