Ingrediënten
- pakje bladerdeeg
- 400 g pompoen
- 200 g fetakaas
- 2 takjes verse tijm en rozemarijn
- 2 el vloeibare honing
- olijfolie
- 75 g havermoutvlokken
- 75 g zelfrijzende bloem
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 75 g koude boter
- snuifje zout
- 1 el boter op kamertemperatuur
Bereiding
Schil de pompoen, snij in kleine stukken en bak krokant en gaar in 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout en verse tijm. Voeg de honing toe en laat karamelliseren.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Leg het bladerdeeg met bakpapier in de taartvorm. Zorg dat het deeg tot aan de rand van de vorm komt en prik er met een vork gaatjes in.
Verdeel de gebakken pompoen over het bladerdeeg.
Verkruimel de feta en verdeel over de pompoen.
Meng de havervlokken met de bloem, de rietsuiker en een snuifje zout.
Snij de koude boter in stukken en verkruimel onder het havermoutmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.
Verdeel de crumble over de taartvorm.
Bak de crumbletaart 30 à 35 min in de voorverwarmde oven tot de crumble goudbruin is.
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.