Crumbletaart met pompoen en feta



Ingrediënten 

  • pakje bladerdeeg 
  • 400 g pompoen
  • 200 g fetakaas
  • 2 takjes verse tijm en rozemarijn
  • 2 el vloeibare honing
  • olijfolie
  • 75 g havermoutvlokken
  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 50 g kokosbloesemsuiker
  • 75 g koude boter
  • snuifje zout
  • 1 el boter op kamertemperatuur 


Bereiding

Schil de pompoen, snij in kleine stukken en bak krokant en gaar in 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout en verse tijm. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. 

Verwarm de oven voor op 190°C. 

Leg het bladerdeeg met bakpapier in de taartvorm. Zorg dat het deeg tot aan de rand van de vorm komt en prik er met een vork gaatjes in. 

Verdeel de gebakken pompoen over het bladerdeeg. 

Verkruimel de feta en verdeel over de pompoen. 

Meng de havervlokken met de bloem, de rietsuiker en een snuifje zout. 

Snij de koude boter in stukken en verkruimel onder het havermoutmengsel, tot je een zandstructuur krijgt. 

Verdeel de crumble over de taartvorm. 

Bak de crumbletaart 30 à 35 min in de voorverwarmde oven tot de crumble goudbruin is. 

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences