Snelle tomaat-garnaalIngrediënten

  • 4 coeur de boeuf tomaten (grootte van een vleestomaat)
  • Tim Torfs dressing basis
  • 1 bos peterselie
  • Pam spray
  • 200 g grijze garnalen
  • zeste van citroen
  • het hart van 1 kropsla

Bereiding

Kook water en dompel de tomaten in het kokende water gedurende 10 seconden. Laat de tomaten vervolgens schrikken in ijswater. Pel ze.

Spoel de peterselie en hou enkele blaadjes over om de borden te versieren. Blancheer de peterselie in gezouten kokend water. Laat schrikken in ijswater. Wring de peterselie uit en hak fijn. Mix met pamspray tot een glad geheel. Kruid met zout. Zeef door een fijne puntzeef (goed doorduwen).

Besprenkel de borden met olijfolie en kruid met peper en zout. Snij de coeur de boeuf tomaten in fijne plakjes en schik een laag op het bord.

Maak een torentje met de overgebleven schijfjes waartussen je grijze garnalen strooit. Verdeel de rest van de garnalen over het bord.

Snipper het hart van de kropsla fijn. Strooi de slasnippers over het bord.

Doe de dressing in een spuitzak en zet rondom het bord toefjes.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!