Broodje gehaktbal bahn mi 1. 300 gr rundergehakt
 2. 1 potje magere yoghurt
 3. 1 el mayonnaise
 4. Mix sla (wortel, rode biet witte kool, veldsla)
 5. 1 limoen
 6. 2 el vissaus
 7. Verse gember
 8. Olijfolie
 9. 2 el kokosbloesemsuiker
 10. Peper
 11. Zout
 12. Snuifje chili
 13. Baguette

Maak gehaktballetjes van het rundergehakt en bak ze bruin.  Bak ook de broodjes af volgens de instructies op de verpakking.

Maak ondertussen de dressing: vermeng de vissaus met de geraspte gember (hoeveelheid naar smaak), olijfolie, kokosbloesemsuiker, peper en zout.  Vermeng in een andere kom de yoghurt, met de mayonnaise en de chili.  Meng de dressing met de mixsla.  Bestrijk 1 kant van het broodje met de pittige mayonnaise.  Beleg het broodje met de gehaktballetjes en voeg de sla rijkelijk toe.  Dien op met een extra slaatje.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!