Butternutlasagne



Ingrediënten

  • 500 gr rundergehakt
  • 1 tomatenpassata
  • 1 butternut
  • 1 bol mozzarella
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
  • 2 eieren
  • Rucola
  • pamspray

Bereiding

Doorprik de butternut met een vork en plaats hem gedurende een uur in de oven.  Daarna kan je hem gewoon uitlepelen.  Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui en knoflook met de pamspray.  Voeg het gehakt toe en bak dit reul.   Voeg de tomatenpassata toe en laat even sudderen.  Voeg de butternut toe, samen met de kruiden en laat nog een 5 tal minuten sudderen.  Breek 2 eitjes in het mengsel en roer dit goed door elkaar.  Neem een vuurvaste schotel en schep er het mengsel in.  Bedek met de schijfjes mozzarella en laat 20 minuten in de oven bruin worden.  Werk af met rucola.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences