Ingrediënten
- 2 el pijnboompitten
- 120 gr quinoa
- 1 blokje groentebouillon
- mozzarella (bolletjes)
- handvol kerstomaten (in verschillende kleuren)
- rucola 2 handjes
- basilicum (fijngehakt)
- zwarte peper
- zeezout
- olijfolie
- ketchap met gember
- extra gember
Bereiding
Rooster de pijnboompitten in een antiaanbakpan zonder vetstof. Kook de quinoa 12 à 15 minuten gaar in de groentebouillon en laat afkoelen. Voeg er de mozzarella, kerstomaatjes, rucola en basilicum aan toe. Breng op smaak met peper, zout, olijfolie, de ketchap en extra gember en werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.