- 180 gr gekookte schelpjespasta
- 1 tomatenpassata
- 2 courgetten
- 2 winterwortelen
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 1 potje ricotta
- Provençaalse kruiden
- Peper
- zout
Kook de pasta volgens de richtlijnen. Fruit de ui en uitgeperste knoflook aan in de pan. Voeg de courgette en wortel toe. Laat 5 minuten bakken en vermeng met de passata, kruid met peper, zout en de provençaalse kruiden. Voeg als laatste de ricotta toe. Werk af met de lente ui!
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.