Ho­me­ma­de ci­troen gem­ber ­li­mo­na­deIngrediënten

  1. 125 ml citroensap (flesje)
  2. 3 el vloeibare honing
  3. 5 cm verse gember
  4. 7½ g verse munt (bakjes)
  5. 750 ml lichtbruisend mineraalwater (gekoeld)
  6. 10 ijsklontjes

Bereiden

Meng het citroensap met de honing. Schil de gember en snijd in dunne plakjes. Pluk de blaadjes van de munt. Doe het mineraalwater met het citroen-honingsap, de gember en munt in een grote glazen kom. Roer goed door. Stamp de muntblaadjes met de tonicstamper een beetje aan zodat de smaken goed vrijkomen. Zet tot gebruik in de koelkast en serveer met de ijsklontjes.

Variatietip:

Verander de limonade met een scheutje gin in een cocktail.

Vervang de gember eens door komkommer. Schil met een dunschiller lange slierten van de komkommer en voeg deze toe aan de limonade.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences