Mediterraanse vis



Vis ahoy! Dit recept is altijd succesvol. Tomaat, citroen en rozemarijn… Waan je eventje aan de Mediterraanse Zee in je eigen keuken!

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 visfilets van elk 100 g (bijv. Roodbaars of rode tong)
  • Zout en peper van de molen
  • 200 g biologische kerstomaatjes
  • 1 rode biologische paprika
  • 1 gele biologische paprika
  • 1 onbehandelde citroen
  • 1 rode ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 takjes rozemarijn

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Spoel de vis af, dep droog en breng op smaak met zout en peper.

Tomaten wassen en in tweeën snijden. Paprika’s wassen, halveren in de lengte en in reepjes snijden. Citroen wassen, halveren in de lengte en met schil en al in plakken snijden. Schil de ui en snij in de lengte in plakjes. Pel en halveer de knoflookteentjes. Spoel de rozemarijn af en verwijder houtachtige stengels. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Voeg alle ingrediënten toe en bak ongeveer 15 minuten.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences