Carpaccio van ossenhaas, rucola, grapefruit en basilicumIngrediënten (2 personen)

  • 200 gram carpaccio ossehaas
  • 1 grapefruit
  • paar takjes basilicum vers
  • peper
  • zout

Bereiding carpaccio

Snijd de rucola en verdeel samen met de carpaccio over twee borden. Let op; leg de carpaccio enige tijd buiten de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur kan worden gegeten. Was de basilicum en versier de carpaccio met de basilicumblaadjes zonder steel. Snijd vervolgens de grapefruit doormidden en knijp een klein beetje sap over de carpaccio. Snijd de rest van de grapefruit in partjes en verdeel over twee borden. Maal er zwarte peper overheen.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!