Omelet met gebakken ui, champignons en bieslook



Ingrediënten (2 personen)

  • 3 eieren
  • 1 kleine ui
  • 4 champignons
  • Verse bieslook

Dit recept is heerlijk in al zijn eenvoud, maar je kunt het met extra groenten uiteraard veel verder uitbouwen! Voeg ook eens stukjes paprika en stukjes tomaat aan toe, of maak er een frisse salade met rucola, tomaat en komkommer bij. Eet smakelijk!

Omelet met gebakken ui, champignons en bieslook

Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes. Zet een koekenpan met anti-aanbaklaag op een hoog vuur en bak de champignons al omscheppend goudbruin en fruit het uitje gelijk mee. Verwijder het eigeel van 2 eieren en klop de twee eiwitten samen met een heel ei losjes op, met wat vers gemalen zout en peper naar smaak.

Voeg het eimengsel toe aan de groenten, draai het vuur laag en zet een deksel op de pan. Als de omelet gaar is, laat je deze op het bord glijden en maak je de omelet af met wat verse bieslook.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!