Salade met gemarineerde tofuIngrediënten (2 personen)

  • 1 Pak Tofu (200 g)
  • 2 TL ongezoete sojasaus
  • Gemengde sla (450 g)
  • Tim Torfs®-dressing
  • Rode ui
  • ongeveer 10 cherrytomaatjes

Bereiding salade met tofu

Snijd de tofu in reepjes en laat deze marineren in de sojasaus. Als volgende snijd de rode ui in ringen en snijd de tomaatjes doormidden. Daarna gril of bak (met PEM cookingspray) de tofu reepjes gaar. Verdeel de sla en tofu reepjes over de salade en verdeel de en ui tomaatjes. Als laatste Sprenkel er wat Tim Torfs® dressing over en serveer. Tip: Je kunt volop variëren met groenten (ook lekker met taugé!) maar laat in fase 1 de wortel achterwege!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences