Ingrediënten (2 personen)
- 1 1/2 liter kippenbouillon
- 8 gamba’s
- 1 paksoi
- 1 bosui
- taugé
- 1 rode peper
- 2 stengels citroengras
- 1 limoen
- 15 gram koriander
- 1 schijfje gember vers
- 1 teen knoflook
- 2 theelepels vissaus
- peper
- zout
Bereiding garnalensoep
Zet de bouillon op met de vissaus, rode peper, de stengels citroengras, knoflook en de gember. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit. Voeg toe aan de bouillon en laat het geheel 20 minuten trekken. Passeer vervolgens de soep door een fijne zeef en breng op smaak met zout en peper. Snijd de bosui in ringen en de paksoi in stukken. Zet de (inmiddels) heldere bouillon weer op het vuur, voeg de paksoi, bosui, taugé en 8 grote gamba’s toe en laat 1 minuut trekken. Verdeel de garnalensoep over 2 kommen en maak af met 5 blaadjes koriander per kom.
Tim Torfs bestaat uit een uitgebelanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Je kunt het programma online kopen, maar ook onder begeleiding volgen bij een gecertificeerd Tim Torfs Coach bij jou in de buurt.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!