ArtisjokhartendipArtisjokhartendip, eens iets anders dan guacamole! Een dip van artisjokharten en tahin, lekker met verse groenten zoals paprika, radijs, wortel en/of komkommer.

Ingrediënten (4 personen)

  • 8 artisjokharten
  • Sap van een halve citroen
  • Twee flinke theelepels tahin (sesampasta)
  • Vers gehakte knoflook naar smaak
  • Zeezout
  • Olijfolie

Artisjokhartendip

Neem ongeveer 8 artisjokharten, doe het in je blender samen met vers geperst citroensap van een halve citroen, twee theelepels tahin, zoveel vers gehakte knoflook als je wilt en wat zeezout. Voeg een beetje olijfolie toe om het lekker en soepel te maken, druk op de power-knop op je blender en mix tot je een spread hebt! Voeg indien nodig meer olijfolie toe.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!