Courghetti met avocado pesto



Ingrediënten (2 personen) 

  • 2 courgettes
  • 2 avocado’s
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • Bosje basilicum

Bereiding

Deze is wellicht wat aan de machtige kant, maar wel erg lekker! Minder machtig? Gebruik een avocado minder.

Courghetti met avocado pesto

Was de courgettes en snijd ze in slierten met een Spirelli of mandoline. Snijd de avocado’s (ontveld en ontpit) en knoflook in kleine stukjes en de cherrytomaatjes in kwarten. Draai van de avocado, knoflook, basilicum en pijnboompitten een moes in de blender.

Breng een pan water aan de kook en kook de courghetti even kort (paar minuutjes). Giet af en meng de courghetti met de avocado-pesto en garneer met de cherrytomaatjes. Done!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!