Ingrediënten (2 personen)
- 300 gram kogelbiefstuk
- 250 gram sperziebonen
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- 1/2 bakje champignons
- 1 teen knoflook
- 1 runderbouillionblokje
- 2 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
Bereiding gegrilde kogelbiefstuk met cherrytomaten
Zet water op met een blokje runderbouillon en kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Zet intussen een wok op hoog vuur en bak de champignons (in vieren gesneden) en knoflook (geperst of gehakt) kort aan in olijfolie. Voeg de gekookte sperziebonen en cherrytomaten toe als de champignons al goudbruin zijn en wok op laag vuur even door. Kruid intussen de kogelbiefstuk met peper en zout, schroei op hoog vuur in olijfolie dicht in een grillpan en bak vervolgens op laag vuur om en om tot ze rosé zijn. Verdeel de biefstukken met de gewokte groenten over 2 borden en maak op smaak met wat extra peper.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.