Mexicaanse roerbakschotel met geruld rundergehakt



Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gram rundergehakt mager
  • 1 zak Mexicaanse wokgroenten
  • 1/2 blik kidneybonen
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
  • 1 rode peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel kaas oud

Bereiding Mexicaanse roerbakschotel

Kruid het gehakt met de Mexicaanse kruiden en bak kort in 1 el olijfolie in een wok. Voeg de kidneybonen toe en bak even mee. Voeg vervolgens de roerbakgroenten toe en blijf omscheppen. Snijd de rode peper fijn en voeg naar smaak toe. Verdeel de mix over 2 borden, bestrooi met de oude kaas en serveer eventueel met een groene salade. Als resultaat krijg je een heerlijke roerbakschotel die uit Mexico hier naar toe is gevlogen voor een gezond avondeten.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!