Panna cotta met kokosmelk, banaan en frambozen



Ingrediënten (4 personen) 

  • 250 ml kokosmelk
  • 150 gram banaan
  • 80 gram frambozen (mag diepvries zijn)
  • 4 gram agar agar (plantaardige vorm van gelatine)
  • Kokosrasp (optioneel)

Een keertje uitgebreid dineren in Fase 2 met een lekker dessert? Probeer deze variant op de traditionele panna cotta eens met kokosmelk! En helemaal niet erg als je wat overhoudt, het is de volgende dag ook lekker als ontbijt.

Panna cotta met kokosmelk, banaan en frambozen

Weeg de ingrediënten af en snijd de banaan in stukjes. Mix de kokosmelk, banaan en frambozen in een blender of met een staafmixer. Voeg de agar agar toe en mix alles nog een keer door elkaar. Giet het mengsel in een pan en breng tot net onder de kook. Blijf twee minuten verwarmen en roeren, het mag niet koken!Verdeel de panna cotta over vier glazen. Zet de glazen drie uur in de koelkast of een uur in de vriezer om op te stijven; langer in de koelkast mag uiteraard ook, maar als je de glazen in de vriezer hebt staan, zet ze dan na een uur wel even in de koelkast. Serveer de panna cotta zo, of garneer met wat kokosrasp!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences