Verse artisjokIngrediënten (2 personen)

  • Artisjok

Bereiding Verse artisjok

Breng in een ruime pan water met een klein beetje zout aan de kook. Snijd de steel van de artisjok en laat hem in het kokende water zakken. De artisjok moet helemaal onder water staan. Laat de artisjok 40-60 minuten koken, de kooktijd is afhankelijk van de grote van de artisjok (kleintjes hebben vaak maar 20 minuten nodig). Je kunt testen of de artisjok gaar is door er een blaadje af te trekken; als dit makkelijk gaat is de artisjok gaar. Laat de artisjok op z’n kop uitlekken in een vergiet. Eet de artisjok blaadjes eventueel met een gezonde dressing van olijfolie en balsamico azijn.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences