Zalm met prei en parelcouscous | Instituut Tim Torfs

Zalm met prei en parelcouscous



Ingrediënten

  • 300 gr zalmfilet
  • 3 preistengels
  • 350 gr ricotta
  • 100 gr parelcouscous
  • Komijn
  • Koriander
  • Provençaalse kruiden
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

Kook de parelcouscous gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel de prei en snij in plakjes. Bak de prei beetgaar in olijfolie. Schep er de ricotta onder en kruid met de provençaalse kruiden, komijn en koriander,  peper en zout. Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de zalmfilet in plakjes van 1 centimeter. Kruid met peper en zout. Schep de couscous in een ingevette ovenschaal. Beleg met de plakjes zalm zodat de couscous volledig bedekt is. Verdeel er de prei met de ricotta over en zet 15 minuten in de oven.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences