Ontbijt met avocado, gekookt ei, olijfolie en bieslookIngrediënten 2 personen 

  • 4 eieren
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepel (gedroogde) bieslook
  • Himalaya zout naar smaak

Een keer wat anders dan yoghurt of havermout ontbijt met avocado krijgt zijn kans. Bovendien kun je het er lekker lang op volhouden, zónder koolhydraten. Pik in je winst!

Ontbijt met avocado, gekookt ei en bieslook

Breng water aan de kook en doe de eieren erbij, kook de eieren 7 tot 8 minuten. Snijd de avocado in de tussentijd alvast in blokjes. Spoel de eieren als ze klaar zijn af met koud water, pel ze en snijd ze in kwarten.Verdeel de avocado en de eieren over twee kommen en schep om met de olijfolie. Bestrooi met de (gedroogde) bieslook en Himalaya zout naar smaak. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!