Oranjesap met wortel, ananas en gemberIngrediënten 4 personen 

  • 1 ananas
  • 3 winterpenen
  • 2 cm verse gember

Bereiding oranjesap

Snijd de schil van de ananas en halveer de vrucht  in de lengte. Snijd vervolgens beide helften in  5 parten te snijden, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Halveer de penen in de lengte. Doe de gember in de sapcentrifuge, gevolgd door de peen en ananas. Vang het oranjesap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct, zodat alle vitaminen behouden blijven voor een supergezonde start van de dag!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences