Quinoa pap met amandelmelkIngrediënten 2 personen 

  • halve liter amandelmelk
  • 100 gram quinoa
  • 1 eetlepel pistache noten
  • 1 eetlepel amandelen onbewerkt
  • 1 appel
  • 1/2 eetlepel kaneel

Een lekker én makkelijk recept voor mensen die houden van pap maar liever geen gewone melk gebruiken óf een gluten allergie hebben. Uiteraard kun je dit recept wel met gewone melk maken, maar het zal dan anders smaken. Door de pistachenoten en amandelen krijg je meteen veel mineralen en vitaminen binnen waaronder vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink. Daarnaast bevat quinoa veel essentiele aminozuren, al met al een lekker en voedzaam begin van je dag!

Bereiding Quinoa pap

Hak de pistache noten en amandelen fijn en snijd de appel in kleine stukjes, houd dit apart. Verwarm nu de amandelmelk, quinoa en kaneel in een pan voor 2 tot 3 minuten, totdat de pap zacht en glad is. Verdeel de pap in 2 kommen en voeg de nootjes en appel toe. Je kunt de pap eventueel wat zoeter maken met een beetje honing of geraspte kokosnoot toevoegen voor extra smaak.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!