Sushi bowlIngrediënten 2 personen 

  1. 2 vellen nori
  2. 2 kopjes rijst (sushirijst, maar bruine rijst of een andere rijstsoort kan ook!)
  3. krabsticks
  4. zalmblokjes
  5. 1 avocado
  6. 2 eetlepels sesamzaad, geroosterd

Bereiding sushi bowl

Hmmm.. hoor ik dat daar sushi in zit? Laten we maar snel beginnen. 🍣🤤

Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Bak de norivellen even kort aan in een hete pan. Hierdoor wordt het lekker knapperig. Vouw ze vervolgens dubbel en snijd met een scherp mes dunne reepjes van de nori. Snijd de avocado in stukjes en de surimi in reepjes. Verdeel de rijst over 2 kommen. Schep de nori door de rijst. Leg hier de avocado, krab en zalmblokjes op en maak de bowl af met wat sesamzaad. Serveer de sushi bowl met stokjes, een kommetje sojasaus en wasabi.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!  


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences