Ingrediënten 2 personen
- 4 boterhammen volkoren
- 75 gram roomkaas vers
- bieslook vers
- 2 plakjes rosbief a la minute
- 1/2 rode ui
- 1 eetlepel olijfolie
- steak seasoning kruiden
Bereiding Roastbeef Club Sandwich de Luxe
Snijd de uien in ringen. Bestrooi de rosbief met de kruiden en grill circa 2 minuten met de rode ui in de grillpan. Rooster de boterhammen, besmeer er 2 met roomkaas, verdeel de sla eroverheen en leg de rosbief met de rode ui erboven op. Dek af met 2 geroosterde boterhammen. Geniet maar van de sandwich!
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!