Tomaten in het zuurIdeaal bij een bbq, pepersteak of pittige kip!

Ingrediënten voor 1 persoon

  1. 2 vleestomaten
  2. 1 komkommer
  3. 0,5 dl witte azijn
  4. 2 eetlepel water
  5. 1 eetlepel (olijf) olie
  6. zout en peper naar smaak
  7. 1 sjalot of ui
  8. enkele sprietjes bieslook / peterselie

Tomaten in het zuur

De tomaten wassen en in stukjes snijden.Schil de komkommer en snij hem in stukjes. Doe hetzelfde met de ui of sjalot.Maak ondertussen in een kommetje de dressing klaar door alle ingrediënten in een kommetje te mengen. Proeven of het naar je smaak is.De tomaten in plakken snijden en in een slaschaal leggen.Giet de dressing over de tomaten en goed mengen. Knip de sprietjes bieslook / peterselie in stukjes en strooi die over de tomaten. Zet de schaal voor minstens 1 uur in de koelkast en serveer de tomaten koud.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!