Courgetti bolognaise | Instituut Tim Torfs

Courgetti bolognaise



Ingrediënten

  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 100 gr rundergehakt
  • 1 brikje tomatenpassata
  • 1 courgette
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • zout

Bereiding

Pel en versnipper de knoflook en bak deze met de pamspray aan (niet bruin!), voeg de versnipperde uien toe en laat deze glazig worden.  Voeg het rundergehakt toe en bak dit rul.  Kruid met peper, zout en paprikapoeder (naar believen).  Voeg de passata toe en laat nog even sudderen op een laag vuurtje.  Laat het deksel van de pot zodat overtollig vocht verdwijnt.  Was ondertussen de courgette en haal deze door de mandoline.  Schep de courgetti in een diep bord.  Dien de saus heet op, zo hoef je de courgetti niet te bakken.

Smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences