Scampi met look – Gambas al ajilloIngrediënten 2 personen 

  1. 15-20 kleine tot middelgrote rauwe gepelde garnalen
  2. 6-7 teentjes knoflook grof gesneden
  3. 1 / 2 theelepel zout
  4. 1 / 4 theelepel vers gemalen peper
  5. 1 kleine gedroogde chilipeper
  6. 1 / 2 – 1 kopje olijfolie

Bereiding

Doe in een klein kommetje, een deel van de gehakte knoflook met 3-4 soeplepels olijfolie.Doe daarbij de gepelde garnalen en laat marineren gedurende 15-20 minuten in het bedekte kommetje.Verhit genoeg olijfolie voor alle garnalen in een kleine pan.Zodra de olie zeer heet is, voeg je de knoflook, zout en peper toe.Bak gedurende 30 seconden.Voeg nu de garnalen en chili peper toe.Bak +-3 minuten tot de garnalen gaar zijn.

Serveer de garnalen in de hete sissende olie met wat brood voor het onderdompelen in de olie (fase 3). Of verdeel de heerlijke garnalen over een frisse salade (fase 2)

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!