Experimenteren met die Airfryer!Oké jongens, klaar? Experimenteren met die Airfryer!

Heus niet competitief bedoeld hoor; we vinden het gewoon belangrijk dat jij snacktechnisch goed voor de dag (of avond) komt en dat lukt met deze waanzinnig lekkere snack. Want als we íets hebben geleerd de afgelopen locked-down maanden, is het wel: onderschat nooit de kracht van een mega goeie borrelhap!

Wonton mozzarellastengels

Ga jij altijd meteen voor de kaasstengel als de schaal ‘bittergarni gemengd’ langskomt? Maak dan eens deze variant! En jazeker: het rolletje maak je van wonton-vellen in dit recept van The Two Bite Club. Minder ongezond dan gefrituurde kaasstengels en super snel gemaakt.

Voor 6 stuks:

  • Snij 200 g mozzarella in 6 dikke repen.
  • Neem 6 wonton- (of loempia-)vellen, en leg een reep (koude!) mozzarella op de punt van een vel, dat je als een ruit voor je legt.
  • Begin van je af te rollen tot je op de helft bent en vouw dan de zijkanten naar binnen toe, over het kaasrolletje heen.
  • Maak je vinger nat met water en plak de randjes zo vast.
  • Rol dan verder op en plak het rolletje goed dicht met een natte vinger.
  • Herhaal met alle vellen.
  • Stop ze in de Airfryer (zorg dat ze elkaar niet raken) en spuit er een beetje pamspray overheen.
  • Bestrooi met zout Tim Torfs Huismix en bak 3 minuten op 175° C.
  • Keer ze dan om en herhaal de pamspray- en zout/kruidenbehandeling. Bak nog drie minuten en serveer met een lekker dipsausje: https://shop.timtorfs.be/Smaakgeheimen-BBQ-Toppingsauzen

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences