Zeebaars met tomaatjes en boterrapenWat heb je nodig voor 4 personen:

-4 zeebaars filet ontgraat en gekuist (neem gekweekte zeebaars want wilde is veel groter)

-4 trosjes kerstomaten waar ongeveer 16 tomaatjes aanhangen

-8 grote rode boterrapen

-basilicum olie

-grof zeezout

-zwarte peper van de molen

-olijfolie

-gedroogde oregano

Hoe maak je het? Zo:

1. Was de boterrapen grondig want we gaan de schil ook eten. Snij ze dan in partjes ongeveer allemaal even dik. Meng met olijfolie en kruid al met wat zout en oregano. Verspreid ze op een ovenplaat en zorg dat de schil aan de onderkant ligt anders gaan ze plakken aan de bakplaat. Plaats in de oven ongeveer 20 minuten op 180°C

2. Smeer een ovenplaat in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg er de zeebaars op met de velkant naar boven. Doordat de plaat gekruid is met peper en zout zal de vis goed gekruid zijn. Smeer de vel kant in met olijfolie.

3. Leg de trosjes tomaat ook op een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

4.Als de vis 20 minuten in de oven is geweest mogen de boterrapen en tomaatjes er ook bij in. Deze zijn snel gaar dus 10 à 12 minuten moet voldoende zijn.

5. Druppel en beetje basilicum olie over alles heen.Auteursrechten Anouk Vandewal

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!