Je komt thuis van je werk en je verrast je gezin een kwartier later met een verse vissoep als hoofdgerecht.Het kan dankzij dit Tim Torfs recept!
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blokje visbouillon
- 1 fles tomaten passata ( di pomodoro ) 690 g
- +- 800 g Provencaalse roerbakgroente
- +- 500 g gemengde zeevruchten ( diepvries )
- 1 gewassen citroen
Bereiding
Je verkruimelt het blokje visbouillon en 400ml water en 690 g tomatenpassata. Breng dit aan de kook en voeg 800 g roerbakgroente toe.Laat alles 5 minuutjes zachtjes koken.Voeg de zeevruchten toe en verwarm 3 min op een laag vuurtje. Rasp ondertussen de gele schil van 1 citroen en snijd de vrucht in 4. Meng het rasp door de soep.Schep de soep uit in kommen en serveer er de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.
Dit gerecht kost amper 3 eur per persoon!
Succes verzekerd!
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.