Tarbotfilet met gebakken bospaddenstoelen en zeekraal | Instituut Tim Torfs

Tarbotfilet met gebakken bospaddenstoelen en zeekraal



Met dit gerecht waan je je even in een sterrenrestaurant. Het is heerlijk, ziet er prachtig uit en is nog best makkelijk te maken ook. Tarbot is wel een relatief duur visje. Maar wil je eens uitpakken, dan is dit echt een aanrader!

INGREDIËNTEN (VOOR 2 PERS)

  • 2 tarbotfilets (150 gr per stuk)
  • 300 gr bospaddenstoelen (groenteboer)
  • 200 gr zeekraal (vishandel)
  • 1 citroen
  • 1 teen knoflook
  • 2 takjes verse peterselie
  • zout en peper
  • 1 dl olijfolie

Bereiding

ers de citroen uit en doe het sap in een schaal. Pers vervolgens de knoflook erboven uit. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Leg de visfilets in het citroenmengsel en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast. Bestrooi de vis met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de vis op de huidkant 2 tot 3 minuten bruin en gaar. Bak de vis daarna nog 1 minuut op de andere kant. Serveer met gebakken zeekraal en gebakken bospaddenstoelen. Besprenkel met wat olijfolie en eventueel wat citroensap.

Smakelijk eten!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences