Kippengehakt met bloemkoolroosjes & champignons met spaghetti van courgette en wortelenRecept voor 2 personen:

  • 1 bloemkool in roosjes
  • 2 courgetten
  • 5 dikke wortelen
  • 2 bakjes witte champignons
  • 300 gr kippengehakt
  • Sambal oelek
  • Pezo

Bereiding

De bloemkoolroosjes kook ik even af om de bereiding van het gerecht zelf te versnellen.

Wortelen en courgetten snijden met een spirellisnijder in een vuurvaste ovenschaal. Doe de wortel- en courgetteslierten onder elkaar. Giet er wat olijfolie over en kruid met zwarte peper en zout.Bedek de ovenschaal met zilverpapier.

De oven voorverwarmen op 180°. De wortel-courgetteslieren gedurende 15 min in de oven verwarmen.

Doe een scheutje olijfolie in een grote pan en bak hierin de champignons, voeg het gehakt toe, voeg wat sambal oelek toe en bak het gehakt rul. Bloemkoolroosjes toevoegen en alles goed onder elkaar zetten en nog wat laten bakken. Kruiden met Zwarte peper en zout.

Haal de ovenschaal uit de oven. Schep de wortel- courgetteslierten op een bord en doe het mengsel van gehakt, champignons en bloemkoolroosjes erover.Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!