Ingrediënten voor 4 personen:
- 300 g speltpasta
- 2 el milde olijfolie
- 175 g uiensnippers
- 500 g kerstomaatjes
- 150 g feta
- 350 g tomato frito bio
- 120 g Zwarte olijven
- 400 g Gepelde scampi
- verse basilicum
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.
Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.