Carine verloor 20kg in 2018 en...


Dankzij Tim Torfs 20kg lichter! 

Slank in 9 weken met Tim Torfs

Ondertussen zijn we 5 jaar verder en ben ik nog steeds blij met wat ik bereikt heb. De combinatie van een gezonde levensstijl en af en toe eens zondigen, zorgt ervoor dat ik mijn gewicht kan behouden. En ik had echt alles al geprobeerd. Zoals de meeste vrouwen waarschijnlijk... 

Wij koken snel, eenvoudig en lekker.
Wij koken snel, eenvoudig en lekker.

Pasta avocado carbonara | Instituut Tim Torfs

Pasta avocado carbonara | Instituut Tim Torfs

Pasta avocado carbonara

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!