Seks is de belangrijkste bijzaak ter wereld, en toch doen we het te weinig.


Voeding en voedingssupplementen kunnen zowel je gezondheid als je relatie positief bevorderen! Male Plus is voor de mannen en Femme Plus voor de dames.

3 gezondheidsvoordelen van seks:

Seks reduceert stress

Seks helpt om stress te verminderen. Dit bleek uit een Schots onderzoek dat gepubliceerd is. In het onderzoek hielden 46 deelnemers een dagboek bij van hun seksuele activiteiten. Hieronder viel seks met penetratie, seks zonder penetratie en masturbatie. Vervolgens werden de deelnemers blootgesteld aan stressvolle situaties zoals een rekentest en spreken in het openbaar. De deelnemers met de minste seksuele activiteit vertoonden de hoogste toename in bloeddruk en stressgevoelens. De deelnemers die regelmatig seks hadden, vertoonden de laagste toename in bloeddruk. Deze uitkomst suggereert dat seks stressverlagend werkt. 

Seks verbetert de conditie van hart en bloedvaten bij mannen

Tijdens seksuele activiteit versnelt de hartslag en stroomt het bloed sneller door de bloedvaten. Dit is, net als bij sporten, goed voor hart en bloedvaten en verlaagt zo het risico op het krijgen van een hartaanval. Ouderen maken zich misschien zorgen dat inspanning tijdens de seks slecht is voor hun hart. Maar volgens Engelse wetenschappers zijn deze zorgen niet nodig.  Zij volgden 914 mannen gedurende meer dan twintig jaar en ondervonden dat een hartaanval geen gevolg was van seks. Het tegenovergestelde bleek waar. Het risico om een hartaanval te krijgen verminderde met de helft bij twee keer per week seks, vergeleken met mannen die minder dan een keer per maand seks hadden.

Seks verzacht pijn

Door seks maakt je lichaam het hormoon oxytocine aan (ook wel het knuffelhormoon genoemd). Dit hormoon zorgt voor een gevoel van vertrouwen, hechting en verbondenheid. Rondom de bevalling maken vrouwen extra oxytocine aan, zodat ze zich extra aan hun kind gaan hechten. Oxytocine stimuleert vervolgens de productie van endorfine: ook wel bekend als het gelukshormoon. Dit hormoon werkt als een natuurlijke pijnstiller. Het kan dus zijn dat je na de seks minder last hebt van je hoofdpijn, spierpijn, .... 

Ik wil Male Plus bestellen

Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Male Plus & Femme Plus zijn voedingssuplementen op basis van natuurlijke ingrediënten die je energieniveau verbeteren en de algehele gezondheid en welzijn bevorderen. Ontdek zelf de voordelen!

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences