48h extra beschikbaar! 1 kopen + 1 gratis!!!! De vetverbranders die doen wat ze beloven!


Tim Torfs Boost & Happy: neemt de goesting naar zoet weg & verbrandt (buik)vet!

48h ACTIE:  1 kopen + 1 gratis!

Ik wil vet verbranden!

Dankzij Carnitine + Ginseng + Chroom hebben we deze unieke formule samengesteld: een formule die werkt! 

Je eet 6 gezonde maaltijden per dag: fruit, groenten, soep, vlees, vis, kip, eitjes.... en je neemt 2x2 capsules Boost & Happy per dag.

Maak gebruik van de vele Tim Torfs recepten! 

Ik wil gratis recepten!
Joke is al jarenlang tevreden klant van Tim Torfs! 
Ellen was haar 6kg zeer snel kwijt!
Lekker eten en toch gewicht verliezen: het kan allemaal dankzij het Tim Torfs dieet!
Lekker eten en toch gewicht verliezen: het kan allemaal dankzij het Tim Torfs dieet!

START nu je dieet met of zonder coaching!

Viandro -50kg in 8 maanden!

Viandro -50kg in 8 maanden!

Al heel mijn leven kamp ik met zwaar overgewicht, zelfs toen ik kind was. Toen Covid aanbrak ging het helemaal de verkeerde kant op. Door het telewerk en de lockdowns was er nog amper lichaamsbeweging en vlogen de kilo’s er nog sneller aan. Ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dankzij Tim Torfs verloor ik maar liefst 50 kilo! Van 150kg naar 100kg! Ik leerde een nieuwe levensstijl aan te nemen, mijn voedingsgewoontes aan te passen en meer te bewegen.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences