Wrap pizza


Pizza met een andere twist

Ingrediënten

- Wraps
- Tomatenpuree
- Tomaatjes
- Mozzarella
- Italiaanse kruiden
- Topping naar keuze bv tonijn, hesp...

Bereiding

Bestrijk de wrap met tomatenpuree en Italiaanse kruiden. Beleg de pizza met toppings naar keuze. Plaats de wrap in de voorverwarmde oven van 200°C voor 8 min.

Geniet van deze gezonde, lekkere pizza!

Huismix

Over het algemeen kunnen wraps een gezonde en handige optie zijn voor maaltijden, omdat je ze naar eigen smaak kunt vullen met gezonde ingrediënten. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de ingrediënten en portiegrootte om een evenwichtige en voedzame maaltijd te creëren.

Tim Torfs


Dorota verliest 20.3kg en ondergaat een ware metamorfose dankzij Tim Torfs

Dorota verliest 20.3kg en ondergaat een ware metamorfose dankzij Tim Torfs

Mijn laatste strohalm na tientallen jaren van proberen om mijn overgewicht kwijt te raken. 4 maanden later en 20 kg lichter ben ik gelukkiger en gezonder dan ooit, fysiek en vooral ook mentaal! Wandelen is mijn grote hobby geworden en onlangs ook de Abdijentocht van 35km gedaan. Maar mijn grootste droom was om ooit een tandemsprong te doen als ik een gezond gewicht had. Deze droom heb ik zondag in vervulling kunnen brengen!! 

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!