Kom je verwarmen in de sauna! LAST MINUTES!


De Kelo sauna uit Lapland: 85 graden. 

De winter komt eraan! 

Last minutes privé sauna

Hoog tijd om je weerstand te boosten. En het ideale moment om wat tijd te maken voor jezelf!

Reserveer nu je last minute met gratis bubbels!
Reserveer nu je last minute met gratis bubbels!

Is Sauna Gezond?

Ja, regelmatig een sauna bezoeken kan diverse gezondheidsvoordelen hebben. Hier zijn enkele redenen waarom sauna's gezond kunnen zijn:

  • Verbeterde bloedcirculatie: De hitte van de sauna zorgt ervoor dat je hart sneller gaat kloppen, wat de bloedcirculatie stimuleert. Verbeterde bloedsomloop kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het verbeteren van de gezondheid van gewrichten, en het verbeteren van de gezondheid van de huid.
  • Minder stress: Veel mensen vinden een bezoek aan de sauna ontspannend, wat kan helpen om stress te verminderen. Het kan ook de productie van endorfines, de 'feel-good' chemicaliën van het lichaam, stimuleren.
  • Betere slaap: Regelmatige saunabezoekers hebben vaak melding gemaakt van een betere nachtrust. De ontspanning en stressverlichting van een saunasessie kunnen bijdragen aan een betere slaap.
  • Ontgifting: Door het zweten in de sauna kunnen je lichaam en huid gifstoffen kwijtraken. Dit kan helpen om je huid te zuiveren en er gezonder uit te laten zien.
  • Verlichting van pijn: De warmte van de sauna kan helpen bij het verlichten van pijn in het lichaam, zoals hoofdpijn en pijn in de gewrichten of spieren.

Het is wel belangrijk om op te merken dat mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hartproblemen of lage bloeddruk, voorzichtig moeten zijn met het gebruik van een sauna. Het is altijd het beste om eerst met je arts te overleggen voordat je een nieuw wellness-regime zoals de sauna begint.

Last-minutes sauna van Instituut Tim Torfs

Last-minutes sauna van Instituut Tim Torfs

Last-minutes sauna van Instituut Tim Torfs | Instituut Tim Torfs

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences