Stoppen met Roken door laser in Hasselt, Bree, Hamont, Beringen & Sint-Truiden


Stoppen met roken heeft meer voordelen dan nadelen!

Waarom zou ik stoppen met roken?

Er zijn verschillende redenen waarom stoppen met roken gunstig kan zijn voor je gezondheid en algeheel welzijn. Hier zijn een paar belangrijke redenen om te overwegen:

  1. Verbetering van de gezondheid: Roken is schadelijk voor vrijwel elk orgaan in je lichaam. Het verhoogt het risico op ernstige gezondheidsproblemen zoals longkanker, hart- en vaatziekten, beroertes, longziekten (zoals chronische bronchitis en emfyseem), en verschillende vormen van kanker. Door te stoppen met roken, kan je het risico op deze ziekten aanzienlijk verminderen, en je algehele gezondheid verbeteren.
  2. Verhoogde energie en uithoudingsvermogen: Roken kan je energieniveau en uithoudingsvermogen verminderen, waardoor je moeite hebt om fysieke activiteiten te doen of zelfs om dagelijkse taken uit te voeren. Door te stoppen met roken, zal je merken dat je ademhaling verbetert en je meer energie hebt om actief te zijn.
  3. Verbetering van de ademhaling: Roken beschadigt de longen en kan leiden tot ademhalingsproblemen zoals kortademigheid, hoesten en piepen. Door te stoppen met roken, kan je merken dat je ademhaling geleidelijk verbetert en dat je minder last hebt van deze symptomen.
  4. Verbetering van je uiterlijk: Roken kan je huid beschadigen en vroegtijdige rimpels en veroudering veroorzaken. Door te stoppen met roken, kan je merken dat je huid er gezonder uitziet en dat je een frissere teint krijgt.
  5. Besparing van geld: Roken is een dure gewoonte. Door te stoppen met roken, kan je aanzienlijke kosten besparen op sigaretten en gezondheidszorg. Dit geld kan je vervolgens besteden aan andere dingen die belangrijk voor je zijn.
  6. Verbetering van de kwaliteit van leven: Stoppen met roken kan je algemene kwaliteit van leven verbeteren. Je zal geen tijd hoeven te besteden aan roken, je zal je fysiek en mentaal beter voelen, en je zal jezelf beschermen tegen de schadelijke effecten van tabaksrook.

Het is belangrijk op te merken dat stoppen met roken een uitdaging kan zijn en dat er verschillende methoden en hulpbronnen beschikbaar zijn om je te ondersteunen bij dit proces. Praat met je arts of zoek professionele hulp als je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken.

Ik wil stoppen met roken!
Ik wil stoppen met roken!

Wat is ROOKSTOP? Stoppen met roken dankzij laser?

Een laserbehandeling blokkeert de nicotinereceptoren, neutraliseert de verslavende werking van nicotine, endorfine komt vrij waardoor de trek in een sigaret vermindert en de stress vermindert.

Een laserbehandeling is een moderne vorm van pijnloze acupunctuur, geeft snel resultaat en zorgt dat u weinig tot geen zin meer heeft in roken!

Eenmalige behandeling, inclusief 1x Tim Torfs Boost & Happy supplement om de drang naar zoet onder controle te houden.

​​​​​​​Een afspraak kan in Beringen, Ham, Hasselt, Hamont.

ik wil meer informatie over rookstop Ik bestel deze behandeling nu direct! ik wil een afspraak in Bree, Hamont, Beringen, Sint-Truiden of Hasselt

 

Stoppen met roken door laser

Een laserbehandeling blokkeert de nicotinereceptoren, neutraliseert de verslavende werking van nicotine, endorfine komt vrij waardoor de trek in een sigaret vermindert en de stress vermindert. Een laserbehandeling is een moderne vorm van pijnloze acupunctuur, geeft snel resultaat en zorgt dat u weinig tot geen zin meer heeft in roken!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!