Definitief ontharen: al 21 jaar de goedkoopste! START NU in Beringen - Hasselt - Bree - Hamont: 4 locaties!


Bent u de eindeloze strijd tegen ongewenste haargroei beu? Definitief ontharen: al 21 jaar de goedkoopste! Bij Instituut Tim Torfs begrijpen we dat ontharen meer is dan alleen een esthetische keuze; het is een investering in uw zelfvertrouwen en dagelijks comfort.

Waarom kiezen voor definitief ontharen bij Instituut Tim Torfs?

Instituut Tim Torfs, gestart door de pionier in schoonheidszorg voor mannen en vrouw in België - Tim Torfs zelf, staat al twee decennia aan de top wat betreft definitief ontharen. Met onze geavanceerde IPL-technologie, definitief ontharen: al 21 jaar de goedkoopste! We bieden een veilige, pijnloze en betaalbare oplossing die uw huid glad en haarvrij maakt.

De Voordelen:

  • Langdurig resultaat: Verminder haargroei blijvend en zeg vaarwel tegen dagelijks scheren of pijnlijke waxbeurten.
  • Kostenefficiëntie: Waarom blijven betalen voor tijdelijke oplossingen als u met een eenmalige investering kunt genieten van een leven zonder ongewenst haar?
  • Tijdswinst: Win kostbare tijd terug elke dag. Nooit meer haastige scheerbeurten in de ochtend!
  • Expertise: Ons team van professionals zorgt voor een zorgvuldige behandeling, aangepast aan uw huidtype.

Wat maakt ons anders?

Onze aanpak is holistisch. Bij Instituut Tim Torfs stoppen we niet bij het esthetische aspect. Wij zijn er voor het totaalpakket: van gewichtsverliesprogramma's tot wellness en verzorging. Bent u ook benieuwd hoe onze 'Slank in 9 weken' programma u kan transformeren? Of wellicht onze 100% privé-spa-faciliteiten? Het is allemaal onderdeel van uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wacht niet langer! Definitief ontharen: al 21 jaar de goedkoopste! START NU! en maak deel uit van de vele tevreden klanten die de stap hebben gezet naar een leven zonder ongewenste haargroei. Neem contact met ons op via info@timtorfs.be of bel naar +32 (0)11 724 424.

Bezoek onze website https://www.timtorfs.be voor meer informatie over onze services en producten, of om direct een afspraak te maken.

Laat Instituut Tim Torfs u begeleiden op uw pad naar een stralende, zelfverzekerde toekomst. Definitief ontharen: al 21 jaar de goedkoopste! Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet vrij zijn van de dagelijkse ontharingsrituelen?

Definitief ontharen bij Tim Torfs

Al 21 jaar de goedkoopste in Bree, Hasselt, Beringen & Hamont!

Bekijk hier de promoties vanaf €10 per behandeling! 

Tarieven definitief ontharen
 

Definitief ontharen bij Tim Torfs

Definitief ontharen bij Tim Torfs

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!