Laat de Paasstress Achter en Ontspan in Onze Luxe Privé-Sauna!


De paasvakantie is het perfecte moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf te trakteren op een portie luxe en ontspanning. Bij Instituut Tim Torfs bieden we je een exclusieve kans om te genieten van onze private spa-faciliteiten - en we hebben geweldig nieuws: ons zwembad is nu extra uitnodigend met de nieuwe verwarming!

Een Oase van Rust en Warmte

De lentezon begint te schijnen en de natuur ontwaakt. Wat is er mooier dan deze tijd van vernieuwing te combineren met een verfrissende duik in ons verwarmde zwembad? En voor degenen die de hitte prefereren, staan onze jacuzzi en sauna's klaar om je helemaal te doen ontspannen.

Onze privé-spa is de ideale plek om je batterijen op te laden. Hier vind je de rust en stilte die je nodig hebt, in een omgeving die volledig is afgestemd op jouw comfort.

Last Minute Paasgeluk

Ben je nog op zoek naar een manier om de paasvakantie een extra speciaal tintje te geven? Grijp dan nu je kans met onze last minute aanbiedingen voor de privé-sauna! Dit is het moment om jezelf en je geliefden te verwennen met een exclusieve spa-ervaring.

Je wordt verwelkomd in een wereld van warmte waar de zorgen van de buitenwereld vervagen bij het eerste teken van stoom. Of je nu ontspant in de jacuzzi, de hitte van de sauna's omarmt of een verkwikkende duik neemt in ons opnieuw verwarmde zwembad, elke minuut in onze spa is een minuut van puur genieten.

Alles Voor Jouw Comfort

Onze privé-spa is volledig uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannende ervaring. Zacht linnen, verfrissende drankjes en een serene omgeving zorgen ervoor dat je je op je best voelt.

En het beste? Je hoeft geen weken van tevoren te plannen. Met onze last minute boekingen kun je spontaan besluiten dat het tijd is voor ontspanning. Bezoek onze website en ontdek de beschikbare data voor jouw ideale paasuitje.

Boek Jouw Paasontspanning Nu!

Wacht niet langer en zorg dat je erbij bent deze paasvakantie. Bezoek onze website Last Minutes Privé-Sauna en reserveer jouw plekje in het paradijs. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Laat deze paasvakantie een tijd zijn waarin je jezelf prioriteit geeft. Neem de tijd om te ontspannen, te vernieuwen en te revitaliseren bij Instituut Tim Torfs. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze luxe privé-sauna waar warmte en wellness hand in hand gaan. Tot snel!

Reserveer hier je last-minute privé-sauna
Jacuzzi 100% privé en lekker warm water!
Jacuzzi 100% privé en lekker warm water!

 

Last-minutes sauna van Instituut Tim Torfs

Last-minutes sauna van Instituut Tim Torfs | Instituut Tim Torfs

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!