Geniet van dit gezonde tussendoortje wanneer je honger hebt of energie nodig hebt!
Ingrediënten
- 100 gram gemengde noten (zoals amandelen, walnoten, pecannoten)
- 50 gram gemengde zaden (zoals zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad)
- 50 gram rozijnen of gedroogde cranberries
- 3 eetlepels honing of ahornsiroop
- 1/2 theelepel vanille-extract
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een klein bakblik met bakpapier.
- Doe de noten in een keukenmachine en pulseer tot ze grof gehakt zijn. Voeg de zaden, rozijnen (of cranberries), honing (of ahornsiroop) en vanille-extract toe en pulseer opnieuw tot alles goed gemengd is.
- Giet het mengsel in het voorbereide bakblik en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
- Bak in de voorverwarmde oven voor 15-20 minuten, of tot de randen goudbruin zijn.
- Laat volledig afkoelen in het bakblik, en snij daarna in vierkantjes of rechthoekjes.
- Bewaar de noten- en zadenbars in een luchtdichte container bij kamertemperatuur.
Ann did it en spreekt klare taal!-13,5 kgHerken je het, wanneer je al 120000 diëten hebt gevolgd met "matig" of geen succes? Dan moet je bij Tim en Otto zijn. |