Heidi's Transformatie: Van Verborgen Tranen tot Stralende Glimlach


De transformatie die iedereen blijft verbazen!

Er was een tijd waarin iedereen mij kende als de immer lachende en opgewekte Heidi, maar achter die glimlach schuilde een diepe ontevredenheid. Wanneer ik alleen was en mezelf naakt in de spiegel aanschouwde, werd ik geconfronteerd met mijn ware emoties: pure ongelukkigheid. De zoektocht naar mooie kleding of het plezier van een nieuwe jeans was al lange tijd van mij vervreemd, door niets anders dan schaamte om iets te moeten passen in de winkel. Mijn garderobe bestond uit Mickey Mouse leggings; het enige wat me restte en nog paste.

Op een dag, terwijl ik door Beverlo reed, viel mijn oog op een reclamebord van een man wiens zelfverzekerdheid letterlijk van de poster spatte. "Slank in 9 weken", luidde de belofte. Mijn eerste reactie was sceptisch, maar iets dreef me ertoe mijn auto om te keren en toch zijn nummer te noteren. Het kostte me heel wat moed, maar uiteindelijk maakte ik een afspraak. Voor ik het wist stond ik in Beringen voor Tim Torfs, oog in oog met Tanita, de weegschaal die mijn lichaam in al zijn facetten zou onthullen. Tanita, op dat moment mijn aartsvijand, toonde genadeloos 85 kilo op de display. En dat terwijl ik amper 1 meter 63 groot ben. Met blozende wangen luisterde ik naar het plan dat mijn overtollige kilo's zou aanpakken. Met een boek en een tas vol benodigdheden voor mijn strijd tegen de kilo's vertrok ik huiswaarts, vol ongeloof. "Zoveel eten, dat kan toch niet", dacht ik bij mezelf. Toch begon ik de volgende dag met frisse tegenzin aan mijn dieet.

Tot mijn verbazing was ik een week later drie kilo lichter en na negen weken maar liefst 24 kilo kwijt. Tanita en ik? Wij waren ondertussen beste vriendinnen. Mijn hartleeftijd was zelfs van 55 naar 42 jaar gedaald. Trots en vol zelfvertrouwen stapte ik voortaan de douche uit, met een echte glimlach richting iedereen, en niet langer een pokerface. Ik was eindelijk de vol trots en zelfverzekerde Heidi zoals ik me altijd had voorgesteld.

De Mickey Mouse leggings behoren nu tot het verleden. Nu draag ik kledij die mij vrouwelijk en goed doet voelen, kledij die mijn nieuwe ik weerspiegelt, omdat ik het waard ben. Dankzij Tim's nacoaching blijft mijn nieuwe levensstijl een uitdaging, maar eentje die ik graag en gemotiveerd aanga. We blijven bijsturen waar nodig, onder controle, en zo nu en dan krijg ik nog eens een figuurlijke tik over mijn vingers.

Lieve Tim, dank je wel dat je mijn leven hebt veranderd. Je coaching was streng, maar je had het bij het rechte eind, zelfs als je met je ogen rolt, weet ik dat het goedbedoeld is. 😊 En met een dosis humor komen we er wel!

Liefs en een glimlach, Heidi

Wat is het Tim Torfs Dieet?

We wilden even de tijd nemen om onze aanpak voor gewichtsverlies onder de aandacht te brengen, die je kan helpen je doelen te bereiken: Het Slank in 9 Weken-programma van Tim Torfs.

Dit is geen standaard dieet, maar een cursus die je de komende 9 weken zal begeleiden naar een gezondere levensstijl. In deze cursus leer je een gebalanceerde relatie op te bouwen met voedsel en dranken, met als primair doel het activeren van je vetverbranding.

Een van de unieke aspecten van onze aanpak is het feit dat je zes keer per dag eet. We sturen je geen shakes of vervangmaaltijden, maar voorzien je van eenvoudige en snelle recepten die aantrekkelijk zijn voor het hele gezin. Het resultaat? Een dieetplan zonder honger!

Bovendien geven we je supplementen die helpen bij vetverbranding, huidverstrakking en het behoud van zuiver bloed. Dit zijn belangrijke onderdelen om ervoor te zorgen dat je tijdens je dieet niet onnodig veroudert.

Elke week kom je langs bij een coach in je buurt. Deze persoonlijke check-ins zijn ontworpen om je gemotiveerd te houden, je voortgang te controleren en eventuele aanpassingen aan te brengen die nodig kunnen zijn.

Het all-in pakket, inclusief de boeken, recepten, supplementen en 9 weken coaching, kost €799 pp.

We willen je op het hart drukken dat de transformatie die je met ons programma kunt bereiken, een investering in jezelf is. We zullen er zijn om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens elke stap van je reis naar een stralende gezondheid en welzijn.

We nodigen je uit voor een intakegesprek om meer te leren over ons Slank in 9 Weken-programma.

Dit kan op een afgesproken moment bij een coach in jouw buurt. 

Je vindt ons in Beringen, Hasselt, Bilzen, Borgloon, Sint-Truiden, Lubbeek, Leuven, Geel, Tongeren, Hamont, Bree, Genk, ... 

Woon je niet in de buurt van een praktijk, dan kunnen we je online begeleiden of je volgt de kuur zonder coaching. Heb je hier interesse in, mail ons gerust, dan helpen we je graag verder om dit traject aan te gaan

Slank in 9 weken met Tim Torfs is al meer dan 15 jaar een succesvolle formule.
Slank in 9 weken met Tim Torfs is al meer dan 15 jaar een succesvolle formule.

ik wil een afspraak

Elke verliest 25 kilo in amper 4 maanden dankzij Tim Torfs

Heel twijfelachtig nam ik contact, want ik wist niet als dit wel wat voor mij was. Een dieet, zou ik dat wel kunnen? Laat staan volhouden? Maar ik was klaar voor mijn nieuwe ik!

 

 

Ann did it en spreekt klare taal!-13,5 kg

Herken je het, wanneer je al 120000 diëten hebt gevolgd met "matig" of geen succes? Dan moet je bij Tim en Otto zijn.

Mangosalsa met gebakken scampi's

Geniet van dit heerlijke, frisse en gezonde gerecht! Het is perfect voor een zomerse dag en is een geweldige manier om het beste uit vers zo...

 

3 formules vanaf €249

 

Contacteer ons

Contactgegevens

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!