BREAKING NEWS! Tim Torfs gooit een bom door de dieetwereld! Nieuwe formule!


Hoi!

"Met dit nieuwe voedingssupplement gooi ik een bom door de dieetwereld!", vertelt Tim Torfs aan Het Belang van Limburg.

Waarom zou je dagelijks in je buik prikken als je hetzelfde of zelfs mooiere en gezondere resultaten kan boeken in amper enkele weken tijd door per dag 6x iets lekker te eten in combinatie met natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit!? Je hoeft alleszins geen honger te lijden met een heleboel nieuwe recepten!

Hoe snel wil jij slank zijn? De zomer komt eraan…!Tim Torfs Dieetprogramma 3.0 – De Revolutionaire Weg naar een Gezonder Leven

Na zestien jaar van ongeëvenaarde succesverhalen en duizenden klanten die hun streefgewicht bereikt hebben, presenteert Instituut Tim Torfs met trots de vernieuwde versie van hun vlaggenschip dieetprogramma: Slank in 9 weken met Tim Torfs DIEETpakket: Tim Torfs Lifestyle Programma. Dit all-in pakket staat garant voor een leven in balans en belooft een persoonlijke transformatie door niet alleen het gewicht te verminderen, maar ook door gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Wat is er nieuw in de 3.0 versie?

Het Tim Torfs Lifestyle Programma is zorgvuldig samengesteld met verbeterde en exclusieve recepten voor de supplementen. Klanten kunnen rekenen op de nieuwste inzichten op het gebied van gezond afvallen zonder hongergevoel. Voor een prijs vanaf €249,00 biedt het pakket een volledig ondersteunende ervaring met:

  • Een uitgebreid en makkelijk te volgen dieetplan met handleiding.
  • Supplementen die je dieet ondersteunen. (Je hoeft niet te prikken in je buik 😉 )
  • Het nieuwe Tim Torfs-supplement in ampulvorm om de vetverbranding te stimuleren en bloedsuiker te normaliseren.
  • Siberische ginseng voor een vrolijke geest tijdens het dieet.
  • Een reeks vitaminen voor energie en huidversteviging.
  • Een krachtig antioxidant supplement.
  • Ook voor mensen met diabetes type 2 en voor mensen die antidepressiva nemen!
  • Je hebt geen honger!!!!

Persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat Een cruciaal onderdeel van het DIEETpakket 3.0 is de persoonlijke begeleiding gedurende de 9 weken van het programma. Deze coaching is mogelijk in persoon, telefonisch, via mail of Skype, waardoor het programma toegankelijk is voor iedereen, ongeacht de locatie. Zo begeleidt Tim Torfs mensen over de hele wereld .De coaches van Instituut Tim Torfs staan klaar om te motiveren, te inspireren en het dieet indien nodig aan te passen. Er is ook een coach in jouw buurt!

Ik wil dit product!


Een beter leven begint bij Instituut Tim Torfs. Tim Torfs blijft voorop lopen in de sector van gezondheid en welzijn met innovatieve producten en diensten. Met de Tim Torfs Lifestyle Box zet het instituut weer een belangrijke stap in de richting van een gezondere samenleving. “Waarom zou je als ‘gezonde mens met overgewicht’ kiezen voor Ozempic als je ook 6x per dag lekker en gevarieerd kan eten zonder honger?”

Tim Torfs 


Neem voor meer informatie contact op met Instituut Tim Torfs via info@timtorfs.be of bel +32 (0)11 724 424. Bezoek onze webshop op https://webshop.timtorfs.be/products/Tim-Torfs-dieet-&-supplementen-c152340814 voor details over het DIEETpakket en onze andere producten en diensten. Maak vandaag nog een afspraak via info@timtorfs.be en begin uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven met Tim Torfs.Over Instituut Tim Torfs

Instituut Tim Torfs, opgericht in 2003, is een toonaangevend wellness- en verzorgingsinstituut in Beringen, België. Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt het instituut een breed scala aan diensten voor totale gezondheid en welzijn, inclusief het bekende dieetprogramma 'Slank in 9 weken', wellness- en verzorgingsdiensten, en natuurlijke supplementen voor mannen en vrouwen (Male Plus & Femme Plus). Je vindt ondertussen een 20-tal Tim Torfs praktijken in Vlaanderen en Luxemburg. Je vindt een Tim Torfs praktijk in Beringen, Hasselt, Bilzen, Bree, Hamont, Genk, Borgloon, Sint-Truiden, Lubbeek, Leuven, Tremelo, Geel, …ik wil de 3 formules bekijken


ik wil een afspraak met begeleiding in mijn buurt

 

Slank in 9 weken met Tim Torfs all-in pakket met 9 weken coaching bij een coach in je buurt of online! Compleet pakket waar je je doel zeker mee kan bereiken!

Begin vandaag nog met het transformeren van je leven met het 'Slank in 9 Weken'-pakket van het Tim Torfs Lifestyle Programma en haal je gezonde en fittere zelf naar voren. Dit complete pakket is speciaal samengesteld om (afhankelijk van je startgewicht ) tot 30 kg gewichtsverlies te bereiken zonder dat je honger hebt of shakes en vervangmaaltijden nodig hebt.

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!