Genieten van een heerlijke pasta zonder schuldgevoel
Ingrediënten
- 2 courgettes
- Kersttomaatjes
- 200 gr rundergehakt
- 2 teentjes look (geperst)
- Handvol venkelzaadjes, fijn gesneden
- Pamspray
- Tomatenpuree
- Italian Touch - Spaghettikruiden
- Provençaalse kruiden
Bereiding
Bak het rundergehakt met de look en venkelzaadjes rul in een pan met pamspray. Voeg de kersttomaatjes toe en laat deze verder mee garen. Voeg tomatenpuree en wat water toe. Kruid met Provençaalse en spaghettikruiden en laat nog even verder sudderen.
Maak courgettislierten en doe ze in een ovenschotel met wat kruiden en plaats ze 8 minuten in een voorverwarmde oven van 185 graden.
Italian Touch - SpaghettikruidenVenkelzaad heeft een sterke en aromatische smaak die een gerecht een heerlijke en karakteristieke smaak geeft. Het voegt een vleugje anijs toe, wat een verfrissende en licht zoete smaak aan gerechten geeft.