Supplementen 1+1, 2+2, 5+5!


Instituut Tim Torfs bestaat dit jaar 21 jaar en dat vieren we groots! We willen onze klanten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen en loyaliteit. Daarom hebben we geweldige promoties op onze populaire dieet- en supplementenlijn.

Onze supplementen zijn ontworpen om uw gezondheids- en welzijnsdoelen te ondersteunen. Of het nu gaat om het bereiken van uw streefgewicht, het verhogen van uw energieniveau of het verbeteren van uw algehele gezondheid, wij hebben de producten die u nodig heeft.

Hier zijn enkele van de geweldige promoties die we aanbieden:

  1. Q10 voor je huid en je energie & AOX om je bloed schoon te houden 1+1 gratis: Koop 1 supplement en ontvang er 1 gratis bij! Dit is een geweldige kans om uw favoriete producten aan te vullen of nieuwe supplementen uit te proberen.
  2. Boost & Happy dé perfecte vetverbrander 2+2 gratis: Koop 2 supplementen en ontvang er 2 gratis bij! Profiteer van deze deal om uw voorraad aan te vullen en extra te besparen.
  3. Boost & Happy 5+5 gratis: Koop 5 supplementen en ontvang er 5 gratis bij! Dit is de perfecte gelegenheid om uw favoriete supplementen in bulk te kopen en te profiteren van grote besparingen.
  4. Male Plus & Femme Plus 20+20 gratis: Koop 20 supplementen en ontvang er 20 gratis bij! Deze deal is ideaal voor onze trouwe klanten die graag voor langere tijd willen inslaan.

Onze promoties zijn van toepassing op een breed scala aan supplementen, waaronder de populaire vetverbrander Boost & Happy en het energie-verhogende supplement Male Plus & Femme Plus.

Om gebruik te maken van deze geweldige deals en om meer te weten te komen over onze supplementen, bezoek onze webshop. Wees er snel bij, want deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar tot 23 juni 2024! 

Bij Instituut Tim Torfs geloven we in het bieden van hoogwaardige producten die uw gezondheids- en welzijnsdoelen ondersteunen. We zijn trots om al 21 jaar mensen te helpen een betere, gezondere versie van zichzelf te worden.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om u te helpen op uw reis naar een betere levensstijl!

 

Q10 1 + 1 gratis: capsules voor 12 weken!

Het co-enzym Q10 is een vitamineachtige stof die door ons lichaam wordt aangemaakt. Het vetoplosbare co-enzym Q10 komt in twee vormen in het lichaam voor: in de gereduceerde vorm ubiquinol (het merendeel) en in de geoxideerde vorm ubiquinon. Beide vormen zijn werkzaam en worden in het lichaam naar behoefte omgezet in elkaar.

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via het volgende e-mailadres: info@timtorfs.be. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)11 724 424.

Male Plus 20 capsules + 20 capsules gratis!

MALE PLUS - populair mannensupplement Maca en Siberische ginseng ondersteunen de fysieke prestatie Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor een goede gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties. Voedingssupplement 20 capsules Nettogewicht / Poids net 5,7 g.

 

 

MP3 burner grapefruit 12 stuks + 12 gratis

Mp3 Burner is een calorie arme drank, zonder toevoeging van suikers. Bevat 1000 mg L-carnitine. Wordt vaak gedronken wanneer men in een periode van gewichtsbeheersing zit of als men een gezonde levenstijl wil aanhouden zonder te veel suiker te nuttigen. Deze drank mag ook gedronken worden als je een eiwitdieet volgt.

Al 21 jaar mogen we jullie dagelijks ontvangen op verschillende locaties in het land. We appreciëren jullie enorm als klant. Bedankt voor jullie vertrouwen! We blijven ons best doen! 

Tim Torfs & z'n Team


 

Tim Torfs dieet & supplementen

1+1, 2+2, 5+5, 20+20!!! De gekste promoties ooit! Shop hier met 50% voordeel! Vier met ons mee en sla je voorraad in!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences